Vores Shelties

Ortega

Ortega info

Ortegas rigtige navn er Team Jappes Opinion of His Own Ortega, han er fra 20. december 2020 og er anbefalet til avl med præmieringen Excellent.

Ortega er en bi-black (sort/hvid) sheltie af den amerikanske type. Han er 39,5 cm høj, hvilket er toppen af idealhøjden for en sheltiehan og han har en normalvægt på 13 kg.

Ortega er MDR1 +/+ , hvilket betyder at han har to normale MDR1-gener. Han har HD A og AD1, og er ved øjenlysning bl.a. fundet fri for øjensygdommene CEA og PRA.

Ortega er Lisas hund.

Vores Shelties har alle deres helt eget udtryk og deres egen personlighed. Ortega vil være med i alt hvad der sker og hjælper gerne til, både ude og inde. Da han var lille forsøgte han ihærdigt at hyrde bølgerne langs stranden. Nu "hjælper" han i stedet med at fange tang i bølgerne, og tangen afleveres med samme stolthed som mossen fra græsplænen og ukrudtet fra køkkenhaven. Ortega elsker at hygge i sofaen og mener bestemt ikke at han er for stor til at være skødehund.

Ortega 8 uger gammel.

Ortega på 5 måneder udforsker verden sammen med BabyBlues datter Saga, som her er 6½ uge.

Ortega ½ år gammel.

Ortega vokser

Ortega 0-8 uger

Ortega 3 dage gammel.

Denne lille Bi-black sheltie-han blev født den 20. december 2020 hos kennel Team Jappes.

Vi blev charmeret af ham fra første færd og gav ham kælenavnet Hr. juletræ, fordi vi syntes at tegningen i hans hvide krave i denne decembertid mindede om et juletræ. 

Ortegas rigtige navn er Team Jappes Opinion of His Own Ortega.

Ortega 15 dage gammel.

Vi mødte Ortega første gang da han var knap 6 uger gammel, og var slet ikke i tvivl om, at det var lige præcis ham, vi gerne ville have, så vi er rigtig glade for, at vi har fået lov til at købe ham.

Ortega er fra kennel Team Jappes, som opdrætter amerikanske shelties.
Du kan se Ortega's stamtræ herover. 

Hvis du har lyst til at se Team Jappes hjemmeside kan du klikke her.

© Kennel Allround Shelties 

Sidst opdateret 14. maj 2024